UDSOLGT - Nyeste udgave af plakat med danske øl-stilarter - UDSOLGT

VIGTIGT: Plakaten er udsolgt men en ny og opdateret udgave forventes udgivet ca. september 2019

Nu kan du få fingrene i 3. udgave af min plakat med de danske stilartsdefinitioner baseret på materiale fra foreningen "Danske Øldommere". Det er naturligvis en uundværlig ting for især haandbryggere men også øl-entusiaster generelt. Se et oversigtsbillede og et "nærbillede" nederst på denne side!

Plakaten anvendes bl.a. professionelt på tjeneruddannelsen og på "Institut for fødevarevidenskab / sensorik" på Københavns Universitet. Desuden bruger jeg den selvfølgelig også til de ølsmagninger, jeg afholder.

Hvor bitter er en pilsner i forhold til en pale ale? Hvilken farve har en dubbel i forhold til brown ale? Hvor bitre er de forskellige varianter af pale ales? Hvilke øltyper har en høj alkoholstyrke? Rammer du som haandbrygger de tekniske værdier for stilen? ...ja så er den da også bare blæret at have hængende :-)

Priser:

60,- kr. pr. plakat. 50,- kr. for levering til DAO pakkeshop (dækker forsendelse og solidt paprør). Prisen for levering er pr. leveringsadresse i Danmark uanset antal plakater pr. adresse. Afsendelse sker som udgangspunkt indenfor en uge regnet fra den dag, hvor jeg kan se pengene. VIGTIGT: Endepropperne i plakatrøret er fastgjort med clips, som skal fjernes inden indholdet tages ud. Ellers kan der komme slemme ridser i papiret...

Bestilling:

Dette er på rent hobbyplan, så derfor har jeg heller ingen webshop, dankortbetaling o.s.v. Du skal gøre dette:

Bestil ved at sende en mail til plakat snabela GistrupBryghus.dk Start emnefeltet med dit mobilnummer - efterfulgt af dit navn sådan: 23251080 - Peter Fly Skriv i mailen HVOR jeg skal sende til og hvor mange plakater du ønsker. Betal gerne til 23251080 - dit navn og mobilnr kommer automatisk med, så det behøver du ikke at skrive :-) Bruger du en god gammeldags bankoverførsel skal overførslen døbes på samme måde som emnefeltet i mailen, altså mobilnr først og herefter dit navn. Betal til denne konto: 9286 (reg.nr.) 4573916676 (kontonr.)

Lidt nørdet info om plakaten:

Plakaten måler 50 x 70 cm, som er et standard plakatmål. Det er altså muligt at finde en ramme til den eller evt. at få den indrammet til rimelige priser, hvis du vil. (Dette tilbyder jeg ikke at gøre for dig). Er offset-trykt på 170g matglittet papir - altså mere end dobbelt så tykt som alm. kopipapir. Selve trykket er vandfast, men det er papiret ikke. Farven "splatter ikke ud" som ved blækprint, hvis plakaten bliver lettere fugtig. Min egen plakat i brygrummet har fået en del øl-stænk uden problemer :-) Leveres sammenrullet i paprør medmindre andet aftales på forhånd.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag, du modtager varen. Eventuel returnering / fortrudt køb sker for din egen regning, men prisen til plakat(er) refunderes naturligvis. Dette sker senest 14 dage efter modtagelse af intakt plakat(er). Se menupunktet [Kontakt] for adresseoplysninger m.m.

VIGTIGT: Plakaten er udsolgt men en ny og opdateret udgave forventes udgivet ca. september 2019

 

 

Her er et nærbillede af den forklarende boks, der er i nederste højre side af plakaten. Her ses det, hvilke informationer, der er om hver af de 64 øl-stilarter.